Skal Facebook lukkes?

Sofie2016 4 måneder 5 dage siden 3

Skal Facebook lukkes?

Nu er der igen problemer med facebook, fordi de bruger ulovlig data, burde man ikke bare lukke siden helt? Jeg mener, hvad godt har facebook i bund og grund medført? At vi ikke længere kan tale sammen i virkeligheden? 

http://nyheder.tv2.dk/business/2018-02-13-facebooks-brug-af-data-erklaer...

Nøgleord: 
Ved 4 måneder 4 dage siden

Jo kommunen bør lukke den fra i morgen .

123456+ 4 måneder 4 dage siden

Sandheden er vel at folk er temmelig ligeglade med hvilke data der gemmes, bare de kan få lov til at skrive om deres nyindkøbte snørebånd eller hvilken dressing de fik til deres salat nu til aften.
.
Hvis man lukker fjæsbogen, skal Google ligeledes lukkes, da de gemmer oceaner af data om den enkelte bruger, hvergang vedkommende foretager en søgning på nettet eller for den sags skyld bare går on line.
.
Filmmanden Morgan Spurlock har blandt meget andet, lavet en dokumentar om Googles dataindsamling og den mængde af data er enorm, og mange af de oplysninger om dig selv, kan du ikke engang selv få adgang til.
.
Spurlocks serie om "Inside Man" har været vist på en af DRs kanaler, men er desværre ikke længere tilgængelig.

jens261 4 måneder 3 dage siden

Jeg har været på Facebook i ca. 14 dage og i den tid var der ikke andet end en gang fis og pladder slet intet med fornuftigt indhold, så det trak jeg mig ud af igen.
så for min skyld så luk dog det skidt så folk kan begynde at se at der jo også er et liv uden en mobil i hånden hele tiden.
Og så kunne forældrene jo på deres ferie få tid til at se efter deres unger, for det står virkelig slemt til.
Hej